Visserstraat 5-7 8370 Blankenberge
+32 (0)50 41 21 47
AUDIO / HIFI >> Hifiketen >> Panasonic >> SC-HC300 Zwart
Panasonic SC-HC300 Zwart
PDF pagina
Productbeschrijving:

Micro-systeem 20W Bluetooth, CD-player & FM-radio, UsB, Auto AuxHet Panasonic SC-HC300 compacte hifi-systeem heeft een slank en elegant ontwerp en een versterking van 20 watt om zijn twee voorluidsprekers van stroom te voorzien. Het biedt Bluetooth-audiostreaming, een FM-radio RDS-tuner en een CD-speler, een auxiliary ingang en een USB-audiopoort. Het heeft ook een muurbevestigingssysteem.De Panasonic SC-HC300 is een compact stereomodel uitgerust met een tweekanaals digitale versterker (Lincs D-Amp-technologie) met een uitgangsvermogen van 10 W RMS per kanaal. Het is verantwoordelijk voor het voeden van de twee 8 cm brede breedband-luidsprekers met een basreflex-lading om hun basprestaties te verbeteren.De Panasonic SC-HC300 heeft een CD-speler die compatibel is met CD-R en CD-RW maar ook met MP3-CD. De USB 2.0-poort ondersteunt het afspelen van MP3-audiobestanden opgeslagen op een USB-stick of een harde schijf met eigen voeding en kan zelfs een mobiele telefoon opladen. Wat de FM-radio-ontvanger betreft, deze is RDS-compatibel om de naam van het station weer te geven en informatie over het programma dat op het scherm wordt uitgezonden. Bovendien kunnen 30 FM-zenders worden opgeslagen. Ten slotte kunt u met de mini-jack-aux-ingang zowel een audiofiele speler als een audio-ontvanger van het type Chromecast Audio aansluiten.De Panasonic SC-HC300 beschikt ook over een Bluetooth-controller die draadloze audioweergave mogelijk maakt vanaf een compatibele smartphone, tablet of computer, met afspeelbediening op het afspeelapparaat of controle interface van de keten. Meerdere paren staan ??op het menu met de mogelijkheid voor dit compacte Panasonic-systeem om tot 8 verschillende Bluetooth-apparaten te onthouden.Om de gebruiker een gepersonaliseerd geluid te bieden, biedt de Panasonic SC-HC300 4 voorgeprogrammeerde EQ-modi naast de D.Bass (Bass Boost) -functie en de afzonderlijke bas- en hogetonenregeling. Surround-geluidsmodus is ook beschikbaar om het geluidsveld uit te breiden, terwijl Bluetooth Re-Master-technologie het afspelen van audiobestanden verbetert die gecomprimeerd zijn door draadloze audiotransmissie.Met zijn compacte afmetingen, elegant ontwerp en talrijke audioweergavemogelijkheden, is de Panasonic SC-HC300 ideaal voor het streamen van muziek in een slaapkamer, keuken of kantoor.


€ 159,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Model :SC-HC300EG-K
Eancode :5025232874217
PIM ID :1523326659061
Bluetooth :
Radio-ontvangst :FM
Kleur :Zwart
Uitgangsvermogen (totaal) :20 W
USB-aansluiting :
Aantal voorkeuzezenders :30
Afspelen van MP3 :
Type keten :Micro
Afspelen van media :CD
Nieuwsberichten
12/10/'12
nieuw in ons gamma ; Demeyere braadpannen !!
ook Staub en Zwilling behoren nu tot ons assortiment
Onze Demeyere producten
lees meer...
September 2020
Met de lancering van de streamingdienst Disney+ in België laat Philips weten dat de Disney+ app verkrijgbaar is voor een hele reeks televisies van het merk.
lees meer...
September 2020
Met de HX700 en HX710 gaat Panasonic voor de eerste maal het smart tv-platform Android TV introduceren op zijn tv’s in Europa.
lees meer...
September 2020
Vandaag maakte Streamz, het nieuwe Vlaamse streamingplatform, tijdens de officiële lancering heel wat nieuwe titels bekend voor het najaar van 2020.
lees meer...
September 2020
Zonet werd bekendgemaakt dat Streamz officieel gelanceerd wordt op maandag 14 september. De joint-venture tussen DPG Media en Telenet kon ook melden dat de openbare omroep VRT meestapt in het verhaal en zijn titels gaat aanbieden. Streamz kost minimum 11,95 euro per maand.
lees meer...
September 2020
De vierde generatie van de P5-processor doet voortaan een beroep op een nieuwe AI-chip die via machine learning de beeldkwaliteit van de nieuwste Philips tv, de OLED+935, weer een stapje hoger brengt.
lees meer...
September 2020
Het Philips TV & Sound Wireless Home System zal draadloze speakers, soundbars en tv’s van het merk naadloos met elkaar verbinden. Denk aan het afspelen van audio van de tv naar draadloze speakers, of van muziekstreamingdiensten zoals Spotify doorheen de woning.
lees meer...
September 2020
Het was geen groot geheim meer dat de OLED+935 Philips’ nieuwste topmodel oled televisie zou worden, nadat het midden augustus een EISA Award voor de beste Home Theater tv in de wacht sleepte.
lees meer...
Augustus 2020
Een nieuw AI-platform, iRobot Genius Home Intelligence, moet de schoonmaakrobots van het merk stukken intelligenter en efficiënter maken. Zo wordt er beter rekening gehouden met de specifieke woning, tijdschema’s, andere smart home-apparaten en schoonmaakvoorkeuren.
lees meer...
Augustus 2020
De nieuwste high-end hoofdtelefoon van Philips, de Fidelio X3 is vanaf heden beschikbaar voor muziekliefhebbers in België.
lees meer...
Augustus 2020
Met de lockdown en Corona-maatregelen is het aantal uurtjes dat we gamen bij velen stevig de hoogte ingegaan. Een hoofdtelefoon die jouw prestaties in de game verbetert is dan handig meegenomen, zoals deze nieuwe Quantum van audiospecialist JBL.
lees meer...